Do domu, małych i dużych producentów
-
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 200 l
(2002046)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
Na zamówienie
31 zł
-
Kultura śmietankowa S62 na 1000 l
(2002004)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
Na zamówienie
42,2 zł
-
Kultura śmietankowa S31 na 1000 l
(2002000)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
Na zamówienie
46,5 zł
-
Kultura serowarska S31+73 na 1000 l
(20020)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
Na zamówienie
63,5 zł
-
Kultura serowarska S62+73 na 1000 l
(2002001)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
Na zamówienie
73,9 zł
-
Kultura jogurtowa S na 1000 l
(2002005)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
Na zamówienie
47,9 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 1000 l
(2002014)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Na zamówienie
46,2 zł
-
Kultura kefirowa S na 1000 l
(2002016)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
Na zamówienie
48,5 zł
-
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 1000 l
(2002017)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
Na zamówienie
63,5 zł
-
Podpuszczka Fromase® 220 TL 5 l
(2004005)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Aktywność 220 IMCU/ml (co odpowiada sile 1:16000).
7 - 21 dni roboczych
284,8 zł
-
Prześcieradło do sera wykonane z poliestru 0,7 x 0,7 m
(2005036)Arkusze poliestrowe do serów nadają się do produkcji wszystkich rodzajów serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
Wysyłamy do 48 godzin (11 szt.)
37,2 zł
-
Prześcieradło do sera wykonane z poliestru 0,9 x 0,9 m
(2005015)Arkusze poliestrowe do serów nadają się do produkcji wszystkich rodzajów serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
Wysyłamy do 48 godzin (8 szt.)
50,4 zł