Oferta innych dodatków do produkcji serów
-
Dodaj do Ulubionych
NOWOŚĆ
Roztwór chlorku wapnia 250 ml
(2004000)36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 5 dni
17,1 zł
-
Dodaj do Ulubionych
NOWOŚĆ
Roztwór chlorku wapnia 1 l
(2004001)36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (3 szt.)
34,3 zł