Kultury mleczarskie do produkcji rolnej
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S62 na 50 l
(2002027)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarogu, świeżych serów, serów typu eidam, kwaśnej śmietany.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (9 szt.)
15,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S31 na 50 l
(2002025)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (7 szt.)
15,4 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S31+73 na 50 l
(2002032)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni
17,2 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S62+73 na 50 l
(2002024)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (6 szt.)
17,2 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S na 50 l
(2002030)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (7 szt.)
16,4 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S4 na 50 l
(2002031)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (8 szt.)
16,4 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura kefirowa S na 50 l
(2002028)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (7 szt.)
15,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 50 l
(2002029)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (9 szt.)
16,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S62 na 200 l
(2002041)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
Na zamówienie
29,9 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S31 na 200 l
(2002044)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
Na zamówienie
29,4 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietany owczej ZS 25 na 200 l
(2002033)Liofilizowana kultura (wyizolowana z owczego sera grudkowego) do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnych napojów mlecznych, świeżego i mytego sera, owczego i krowiego sera w grudach.
Na zamówienie
28,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S31+73 na 200 l
(2002045)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (3 szt.)
32,1 zł