Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Poprzedni
  • Następna

Kompletna oferta urządzeń, surowców do domowej i komercyjnej produkcji piwa

47 produktów

  • KOJI-KIN 10 gr (na 6 kg ryżu = 22 l sake)

    (001.249.2)

    Kod produktu: 001.249.2.

    7 - 21 dni roboczych

    101,6 zł

  • Bakterie do jabłkowo-mlekowej fermentacji MALOCID 25 g na 50 litrów

    (001.300.3)

    Kultura do kontrolowanej fermentacji malolaktycznej. Zawiera wysokie stężenie bakterii Leuconostic Oenos, które przekształcają obecny kwas jabłkowy w kwas winowy. Zmniejsza to kwasowość, zmiękcza smak i zwiększa stabilność wina. Ta technika jest używana w branży od lat i jest teraz dostępna również dla domowych winiarzy! Dozowanie: 5 g/10 l wina. Dodaj do wina po fermentacji i przed klarowaniem.

    Wysyłamy do 48 godzin

    42,6 zł

  • Odżywka dla drożdży VINOFERM nutrisal 100 g

    (002.004.0)

    Kod produktu: 002.004.0 

    7 - 21 dni roboczych

    24,8 zł

  • Kwas askorbinowy VINOFERM Ascorvit 100 g

    (003.036.1)

    Kod produktu: 003.036.1

    Wysyłamy do 48 godzin

    35,1 zł

  • Kwas mlekowy 80% VINOFERM Lactol 1 l

    (003.005.6)

    Kod produktu: 003.005.6

    7 - 21 dni roboczych

    79 zł

  • Kwas jabłkowy VINOFERM Malox 1 kg

    (003.028.8)

    Kod produktu: 003.028.8 

    7 - 21 dni roboczych

    109,4 zł

  • Kwas jabłkowy VINOFERM Malox 100 g

    (003.026.2)

    Kod produktu: 003.026.2

    Wysyłamy do 48 godzin

    42,8 zł

  • Kwas MIX VINOFERM 1 kg

    (003.049.4)

    Kod produktu: 003.049.4

    7 - 21 dni roboczych

    109,4 zł

  • Kwas winowy VINOFERM Tartrol 100 g

    (003.020.5)

    Kod produktu: 003.020.5

    7 - 21 dni roboczych

    27,4 zł

  • Acidex VINOFERM 1 kg

    (003.132.8)

    Kod produktu: 003.132.8. Specjalny regulator kwasowości do odkwaszania metodą podwójnej soli: dodaj regulator do niewielkiej ilości moszczu, który zostanie częściowo odkwaszony. Następnie zmieszaj z resztą moszczu. Regulator ten częściowo neutralizuje również kwas jabłkowy. Instrukcja użycia dołączona jest do opakowania.

    7 - 21 dni roboczych

    69,8 zł

  • Acidex VINOFERM 100 g

    (003.130.2)

    Kod produktu: 003.130.2. Specjalny regulator kwasowości do odkwaszania metodą podwójnej soli: dodaj regulator do niewielkiej ilości moszczu, który zostanie częściowo odkwaszony. Następnie zmieszaj z resztą moszczu. Regulator ten częściowo neutralizuje również kwas jabłkowy. Instrukcja użycia dołączona jest do opakowania.

    Wysyłamy do 48 godzin

    21,8 zł

  • Neutralizator kwasowości FBN VINOFERM 1 kg

    (003.113.8)

    Kod produktu: 003.113.8. Złożony neutralizator kwasowości (deacidifier), zawierający węglan wapnia, węglan potasu i winian potasu. Ze względu na skład odkwaszanie przebiega w sposób bardziej zrównoważony niż przy użyciu prostych odkwaszaczy. Jest to korzystne dla ogólnego smaku wina. Dawkowanie: 10 g / 10 litrów obniża kwasowość o 1 g / litr.  

    7 - 21 dni roboczych

    61,2 zł

Parametry

Producent

Dostępność
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie