Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Poprzedni
  • Następna

Kompletna oferta urządzeń, surowców do domowej i komercyjnej produkcji piwa

45 produktów

  • Kreda VINOFERM neutralizator kwasowości 1 kg

    (003.103.9)

    Kod produktu: 003.103.9. Najpopularniejszy neutralizator kwasowości ! Zawiera extra czysty węglan wapnia. Dakowanie: 6,5 g / 10 l obniża kwasowość o 1 g / l. Wytrąca również kwas szczawiowy z rabarbaru. Dawkowanie: 2 g / l soku z rabarbara.

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    46,5 zł

  • Enzym VINOFERM Zymex AROMA 100 g

    (003.075.9)

    Kod produktu: 003.075.9. Zymex AROMA to specjalny multi-aktywny enzym (aktywność pektynazy, arabinazy i beta-glikozydazy) w proszku do bardziej aromatycznych win i destylatów. Aktywność arabinazy i beta-glikozydazy uwalnia składniki aromatyczne wiążące się z cukrem z owoców / winogron. Efektem tego jest bardziej aromatyczne wino / moszcz. Może być stosowany również przy destylacji. Może...

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    29,5 zł

  • Enzym pektolityczny VINOFERM Zymex 250 g

    (003.062.7)

    Kod produktu: 003.062.7. Zymex wykorzystywany jest do win albo soków owocowych, które zawierają duże ilości pektyn. Rozkłada pektyny w owocach, zwiększa wydajność soku i zapobiega późniejszemu zmętnieniu. Najlepiej przechowywać w lodówce. Dawkowanie: 4-8 g (ml) / 10 kg owoców lub moszczu w temperaturze 20°C z czasem kontaktu 12 h.

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    50,6 zł

  • Stabivit VINOFERM 100 g

    (004.025.3)

    Specjalny produkt do stabilizowania wina po fermentacji. Zawiera pirosiarczyn potasu, sorbinian potasu i kwas askorbinowy w idealnych proporcjach = prosty w użyciu (nie trzeba ważyć odrębnych ilości). Nie tylko zapobiega fermentacji butelkowej, ale też zapewnia ochronę przed utlenieniem i pleśnią. Produkt może zżółknąć podczas przechowywania oraz stać się ziarnistym, co nie wpływa na jego...

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    34,8 zł

  • Stabivit VINOFERM 1 kg

    (004.027.9)

    Specjalny produkt do stabilizowania wina po fermentacji. Zawiera pirosiarczyn potasu, sorbinian potasu i kwas askorbinowy w idealnych proporcjach = prosty w użyciu (nie trzeba ważyć odrębnych ilości). Nie tylko zapobiega fermentacji butelkowej, ale też zapewnia ochronę przed utlenieniem i pleśnią. Produkt może zżółknąć podczas przechowywania oraz stać się ziarnistym, co nie wpływa na jego...

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    182,1 zł

  • Winian potasu 100 g

    (003.120.3)

    Czysty kamień winny. Dodaje się do jaśniejszych win w celu przeprowadzenia naturalnej stabilizacji na zimno: schładzając wino do < 4°C i dodając kamień winny (4 g / l). Czas reakcji: 4-6 godzin, po których wino należy przefiltrować. Wytrącenie kryształów kamienia winnego w zbiorniku zapobiega wytrącaniu kryształów w butelkowanym winie.

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    32 zł

  • Chemipro OXI 1 kg

    (004.061.8)

    Nie wymaga płukania, multifunkcyjny środek do lekkiego czyszczenia w jednym zabiegu ! Aktywny tlen minimalizuje czas kontaktu oraz gwarantuje higieniczne czyszczenie. Płukanie nie jest konieczne. Dawkowanie: 4 g / l ciepłej wody. Czas kontaktu: 2-5 minuty.

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    38,4 zł

  • Chemipro OXI 100 g

    (004.055.0)

    Nie wymaga płukania, multifunkcyjny środek do lekkiego czyszczenia w jednym zabiegu ! Aktywny tlen minimalizuje czas kontaktu oraz gwarantuje higieniczne czyszczenie. Płukanie nie jest konieczne. Dawkowanie: 4 g / l ciepłej wody. Czas kontaktu: 2-5 minuty.

    W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin

    26,8 zł

  • Knoty siarkowe - 10 sztuk

    (022.007.9)

    Przeznaczone do sterylizacji drewnianych beczek, luk, itd. Dawkowanie: 1/2 knota na 100 l pojemności beczki.

    W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin

    19,5 zł

  • VINOFERM Benton 100 g

    (005.015.3)

    Specjalny, wysokiej jakości bentonit do wina, w formie granulatu. O bardzo dużej chłonności. Wykorzystywany również do wstępnego klarowania wina i moszczu. Dawkowanie: 1-2 g / l. Pozostaw na noc do namaczania w 10-krotnej objętości wody, a następnie dodaj do wina.

    W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin

    15,2 zł

  • VINOFERM Benton 1 kg

    (005.021.1)

    Specjalny, wysokiej jakości bentonit do wina, w formie granulatu. O bardzo dużej chłonności. Wykorzystywany również do wstępnego klarowania wina i moszczu. Dawkowanie: 1-2 g / l. Pozostaw na noc do namaczania w 10-krotnej objętości wody, a następnie dodaj do wina.

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    48,6 zł

  • Żelatyna 20% VINOFERM 100 ml

    (005.041.9)

    Głównie stosowany w czerwonych winach, sokach owocowcyh, itd. Zaleca się używać w połączeniu z zolem krzemionkowym (1 ml zolu krzemionkowego + 1 ml żelatyny, dodawane oddzielnie). Łatwiejszy w użyciu niż proszek. Dawkowanie: 2,5-5 ml / 10 l.

    W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni

    21,2 zł

Parametry

Producent

Dostępność
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Koszyk