Menu
Kultura jogurtowa S na 1000 l
Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością. Czytaj więcej

W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (6 szt.)

Data dostarczenia: Piątek 25.4.2025

47,9 zł

Dodaj do Ulubionych

Pytanie do produktu

Numer magazynowy: 2002005

Opis

Zastosowanie:

  • kulturę zaszczepia się bezpośrednio do mleka poddanego obróbce termicznej (podgrzanie do co najmniej 85 ° C, 2-3 minuty) schłodzonego do temperatury kultury, energicznie mieszając, aż kultura całkowicie się rozpuści
  • temperatura i czas hodowli: 32-35 ° C, 16-18 godzin lub 42-45 ° C, 3-5 godzin

Opakowanie:
saszetka na 1000 litrów mleka
Przechowywanie i okres trwałości:
okres trwałości co najmniej 6 miesięcy od daty produkcji w temperaturze przechowywania 4 ° C
Skład:
mleko w proszku, szczepy: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bugaricus. Kultura nie zawiera GMO.

Dyskusja 0

Brak komentarzy

Nowy komentarz

Ocena 0

Opinie o produkcie

3.5/5

★★★★★★★★★★★★★★★

Dodaj

Brak komentarzy

Kultura jogurtowa S na 1000 l
Kultura jogurtowa S na 1000 l

47,9 zł

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły