Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Poprzedni
  • Następna

Sprzęt, kultury bakterii, zioła, składniki do produkcji serów, masła, jogurtów

65 produktów

  • Kultura śmietankowa S62 na 200 l

    (2002041)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.

    Na zamówienie

    29,7 zł

  • Kultura śmietankowa S31 na 200 l

    (121)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.

    Na zamówienie

    28,5 zł

  • Kultura śmietany owczej ZS 25 na 200 l

    (2002033)

    Liofilizowana kultura (wyizolowana z owczego sera grudkowego) do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnych napojów mlecznych, świeżego i mytego sera, owczego i krowiego sera w grudach.

    Na zamówienie

    28,5 zł

  • Kultura serowarska S31+73 na 200 l

    (2002045)

    Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.

    Na zamówienie

    31,9 zł

  • Kultura serowarska S62+73 na 200 l

    (2002050)

    Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).

    Na zamówienie

    29,8 zł

  • Kultura jogurtowa S na 200 l

    (2002042)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.

    Na zamówienie

    30,4 zł

  • Kultura jogurtowa S4 na 200 l

    (2002048)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.

    Na zamówienie

    28,5 zł

  • Kultura kefirowa S na 200 l

    (2002043)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.

    Na zamówienie

    31,3 zł

  • Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 200 l

    (2002046)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.

    Na zamówienie

    31 zł

  • Kultura śmietankowa S62 na 1000 l

    (2002004)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.

    Na zamówienie

    42,1 zł

  • Kultura śmietankowa S31 na 1000 l

    (2002000)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.

    Na zamówienie

    46,4 zł

  • Kultura serowarska S31+73 na 1000 l

    (20020)

    Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.

    Na zamówienie

    63,5 zł

Parametry

Producent

Dostępność
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie