Menu
Kultura kefirowa S na 1000 l
Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego. Czytaj więcej

Na zamówienie

48,7 zł

Dodaj do Ulubionych

Pytanie do produktu

Numer magazynowy: 2002016

Opis

Zastosowanie:

  • kulturę zaszczepia się bezpośrednio do mleka poddanego obróbce termicznej (podgrzanie do co najmniej 85 ° C, 2-3 minuty) schłodzonego do temperatury hodowli, energicznie mieszając, aż do całkowitego rozpuszczenia kultury
  • temperatura i czas hodowli: 23-30 ° C (optymalnie 30 ° C), hodowla 23 ° C, 20-24 godziny lub 30 ° C, 16-18 godzin

Opakowanie:
saszetka na 1000 litrów mleka
Przechowywanie i okres trwałości:
okres trwałości co najmniej 6 miesięcy od daty produkcji w temperaturze przechowywania 4 ° C
Skład:
mleko w proszku, szczepy: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lactobacillus brevis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces. Kultura nie zawiera GMO.

Dyskusja 0

Brak komentarzy

Nowy komentarz

Ocena 0

Jeszcze nie ocenione. Bądź pierwszy !

Dodaj

Brak komentarzy

Kultura kefirowa S na 1000 l
Kultura kefirowa S na 1000 l

48,7 zł

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły