Menu
KOJI-KIN 10 gr (na 6 kg ryżu = 22 l sake)
Kod produktu: 001.249.2. Czytaj więcej

7 - 21 dni roboczych

100,7 zł

Numer magazynowy: 001.249.2

Opis

Liofilizowana kultura koji (Aspergillus oryzae), niezbędna do wyrobu Sake. Kultura ta przekształca skrobię w ryżu w cukier. Z przepisami. Wystarczające do wytworzenia 22 litrów sake z 6 kg ryżu. Zawartość: 10 g.

Ryż z odpowiednią kulturą starterową zachowuje się jak słód i jest w stanie przekształcić dalszy ryż (skrobię) w cukier. Taka jest zasada produkcji sake. Zestaw sake zawiera 10 gram zarodników koji-kin: materiał ten zawiera kulturę starterową, która rośnie na ryżu i tworzy bogaty w enzymy ryż słodowy (kome koji). Rozwija złożone i interesujące aromaty, takie jak bakterie stosowane w produkcji sera.

 

 

Dyskusja 0

Brak komentarzy

Nowy komentarz

Ocena 0

Opinie o produkcie

4.35/5

Dodaj

Brak komentarzy

KOJI-KIN 10 gr (na 6 kg ryżu = 22 l sake)
KOJI-KIN 10 gr (na 6 kg ryżu = 22 l sake)

100,7 zł

Nowe pytanie do produktu

Kod kontrolny

i

Nowy komentarz

Kod kontrolny

i

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie