Menu

Szukaj

Znalezione produkty 1915
  • Prześcieradło do sera wykonane z lnu 0,7 x 0,7 m

    (2005055)

    Gaza lniana do produkcji sera nadaje się do produkcji wszelkiego rodzaju serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.

    Wysyłamy do 48 godzin

    33,5 zł

  • Prześcieradło do sera wykonane z lnu 0,9 x 0,9 m

    (2005056)

    Gaza lniana do produkcji sera nadaje się do produkcji wszelkiego rodzaju serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do użytku w przemyśle spożywczym.

    Wysyłamy do 48 godzin

    43,9 zł

  • Kieszeń na ser z poliestru 0,6 x 0,4 m

    (2005061)

    Kieszenie serowe wykonane z poliestru nadają się do produkcji twarogu. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.

    Wysyłamy do 48 godzin

    35,4 zł

  • Kultura śmietankowa S62 na 50 l

    (2002027)

    Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarogu, świeżych serów, serów typu eidam, kwaśnej śmietany.

    7 - 21 dni roboczych

    15,7 zł

  • Kultura śmietankowa S31 na 50 l

    (2002025)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.

    7 - 21 dni roboczych

    15,5 zł

  • Kultura serowarska S31+73 na 50 l

    (2002032)

    Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.

    Wysyłamy do 48 godzin

    17,3 zł

  • Kultura serowarska S62+73 na 50 l

    (2002024)

    Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).

    Wysyłamy do 48 godzin

    17,3 zł

  • Kultura jogurtowa S na 50 l

    (2002030)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.

    Wysyłamy do 48 godzin

    15,7 zł

  • Kultura jogurtowa S4 na 50 l

    (2002031)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.

    7 - 21 dni roboczych

    15,7 zł

  • Kultura kefirowa S na 50 l

    (2002028)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.

    7 - 21 dni roboczych

    15,7 zł

  • Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 50 l

    (2002029)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.

    7 - 21 dni roboczych

    16,7 zł

  • Kultura śmietankowa S62 na 200 l

    (2002041)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.

    Na zamówienie

    30 zł

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie