Szukaj
-
Prześcieradło do sera wykonane z lnu 0,7 x 0,7 m
(2005055)Gaza lniana do produkcji sera nadaje się do produkcji wszelkiego rodzaju serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
Wysyłamy do 48 godzin (6 szt.)
33,5 zł
-
Prześcieradło do sera wykonane z lnu 0,9 x 0,9 m
(2005056)Gaza lniana do produkcji sera nadaje się do produkcji wszelkiego rodzaju serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do użytku w przemyśle spożywczym.
Wysyłamy do 48 godzin (6 szt.)
43,9 zł
-
Kieszeń na ser z poliestru 0,6 x 0,4 m
(2005061)Kieszenie serowe wykonane z poliestru nadają się do produkcji twarogu. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
Wysyłamy do 48 godzin (7 szt.)
35,4 zł
-
Kultura śmietankowa S62 na 50 l
(2002027)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarogu, świeżych serów, serów typu eidam, kwaśnej śmietany.
7 - 21 dni roboczych
15,7 zł
-
Kultura śmietankowa S31 na 50 l
(2002025)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
7 - 21 dni roboczych
15,5 zł
-
Kultura serowarska S31+73 na 50 l
(2002032)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
17,3 zł
-
Kultura serowarska S62+73 na 50 l
(2002024)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
Wysyłamy do 48 godzin (2 szt.)
17,3 zł
-
Kultura jogurtowa S na 50 l
(2002030)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
15,7 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 50 l
(2002031)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
7 - 21 dni roboczych
15,7 zł
-
Kultura kefirowa S na 50 l
(2002028)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
7 - 21 dni roboczych
15,7 zł
-
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 50 l
(2002029)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
7 - 21 dni roboczych
16,7 zł
-
Kultura śmietankowa S62 na 200 l
(2002041)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
Na zamówienie
30 zł